HAIMA Family Transmission 13038986 Kullanılmış 2 vitesli otomatik vites kutusu Assy VT2
Yeniden üretim teknolojisi yerli akranları önde.
Eğitimli tamircilerimiz sadece aracınızın düzgün çalışmasını değil, aynı zamanda sizin ve ailenizin güvenliğini ve huzurunu da sağlamak için kararlıdır.
Tüm büyük otomobil markaları için genel onarım tamir kitleri [yüklemeler, dikişler ve yağ mühürleri] tedarik edin.
Tüm büyük otomobil markaları için vitesler, merkezler ve senkronizasyon gibi transmisyon sert parçaları tedarik etmek.
Değişim ve doğrudan satışlara dayanan vites kutularının ve diferansiyel ünitelerin çevrimiçi satışları.
Özel ve ticari müşteriler için nakliye hizmetlerini yeniden inşa etmek ve onarmak.
Ürünlerimizin kullanımında ve bakımında müşterileri desteklemek için detaylı teknik belgeleri ve kılavuzları sağlıyoruz.
Ulaşım sorunlarını teşhis etmek ve düzeltmek için uzaktan yardım hizmetleri sunuyoruz.
Özel yapılmış yüksek performanslı şanzımanlar.
Hizmetleri değiştirin ve yeniden inşa edin.
Bir parça uygun. Kaliteyi değerlendirmek için numune almaya teşvik ediyoruz. Toplu sipariş de verebiliriz.
|
Ürün Adı
|
Otomatik vites kutusu
|
|
OE Hayır.
|
HCAO0300M1 13038986
|
|
Garanti
|
1 ay
|
|
Doğum yeri
|
Çin
|
|
Marka Adı
|
Haima.
|
|
Araç modeli
|
Deniz atı Fulai
|
|
Paketin Boyutu
|
55X45X55
|
|
Durum
|
İkinci el
|
|
Anahtar Kelime
|
vites kutusu
|
|
Üreticinin parça numarası
|
482625
|
|
Parça Tanımı
|
Transmisyon bileşeni
|
|
Renk
|
Kırık
|
|
Ayarlama Türü
|
Değiştirilmesi gerekiyor.
|

HAIMA 2speed automatic gearbox
,used VT2 transmission Assy
,Family car automatic gearbox
-
Hyundai Tucson/Kona ve Kia Sportage/Soul 1.6T 2015-2023 için 414702D011 Yeni D7UF1 Debriyaj Aktüatörü
1Test ve kalite kontrolü süreci Bileşen Denetimi: Her bir motor, solenoid ve ev, kalite, uygunluk ve üretim doğruluğu için denetlenir. Fonksiyonel Test: Etkinleştirici, debriyajın bağlanma/kesilme hızı, yanıt süresi ve kontrol sinyali doğruluğu için test edilir. Çevre Testleri: Etkinleştirici, s... -
Hyundai Tucson 430002D050 için Yüksek Kaliteli Kullanılan D7UF1 Kuru Çift Debriyaj Şanzıman
1Test ve kalite kontrolü süreci Tam Çıkarma ve Denetim: Şanzıman tamamen sökülür ve tüm bileşenler aşınma, hasar ve kusurlar için incelenir. Derin Temizlik: Tüm bileşenler, atık, çamur ve kirleticileri çıkarmak için ultrasonik olarak temizlenir. Bileşen Değiştirme: Kullanılmış koplamalar, dişliler, ... -
Trumpchi GS4 2014-2020 Şanzıman için Yüksek Kaliteli C725 TCU Vana Gövdesi 1310003ASVS020
1. Ürüne Genel Bakış Bu birprofesyonelce yeniden üretilmiş şanzıman TCU valf gövdesi aksamı, OE parça numarası1310003ASVS020için tasarlanmışGAC Trumpchi C725 otomatik şanzıman. 2014'ten 2020'ye kadar GAC Trumpchi GS4 modelleriyle uyumludur. TCU valf gövdesi, sıvı basıncını düzenlemek, vites geçi...